Om mig

Om mig

Hej!

 

Första gången jag förstod att jag var bra på något var i skolan. Där kände jag mig sedd. Skolan blev min väg. Den gav mig ett värde som människa. Ända tills den dagen då jag som lektor och docent på Kungliga Tekniska högskolan var tvungen att ställa mig frågan: Vad vill jag? Det var början på en personlig resa jag aldrig kunnat föreställa mig. Den varade i sju år. Även om det på många sätt var en påfrestande resa fick mitt intresse för existentiella frågor äntligen ta plats på allvar i mitt liv.

 

Längs vägen lärde jag mig mycket om att vara människa. Jag lärde mig att lyssna inåt. Jag lärde mig att det går att förändra. Jag lärde mig att ha tillförsikt. Jag lärde mig att det finns andra som vill mig väl. Jag bytte tjänst och började arbeta som pedagogisk utvecklare. Jag vidareutbildade mig till gestaltterapeut vid Gestaltakademin i Skandinavien. Jag arbetade inom den psykiatriska sjukvården på S:t Görans sjukhus och på Norrlands universitetssjukhus. Jag flyttade till Umeå med min familj.

 

Idag arbetar jag som gestaltterapeut på MåbraKällan i centrala Umeå och som lektor i högskolepedagogik på Umeå universitet. Nu vill jag finnas till för andra. Du är varmt välkommen att höra av dig. 

KONTAKTA MIG

 FÖR ETT SAMTAL

Dan Borglund

 

Diplomerad Gestaltterapeut

 

vid Gestaltakademin i Skandinavien

Mottagning på MåbraKällan i Umeå

Medlem i SAG - Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter

Har tystnadsplikt och ansvarsförsäkring

Nyheter och events

 

Deltar i en 10-dagars kurs i Vipassana meditation i Ödeshög

       7-18 augusti, 2019

 

Medlärare i Gestaltakademins terapeututbildning (om vetenskapsteori)

       29 augusti, 2019

Kontakt

 

Kungsgatan 42, 903 25 Umeå

 

Email: info@danborglund.se

 

Telefon: 070-346 42 41

Dan Borglund 2019 – All Rights Reserved